Počuli ste už o detskom bicykli s automatickou prevodovkou?

 

Predstavujeme SRAM Automatix: Unikátny systém automatického radenia dvoch rýchlostí

 

Ako rodič určite chcete svojmu dieťaťu poskytnúť čo najlepší štart do života. To platí aj pokiaľ ide o ich prvý bicykel. Detský bicykel je viac než len spôsob dopravy – je to spôsob, ako si vybudovať sebadôveru, rozvíjať koordináciu a vytvárať spomienky na detstvo plné dobrodružstiev. Nehľadajte nič iné ako SRAM Automatix, automatickú dvojrýchlostnú prevodovku, ktorá predstavuje revolúciu v spôsobe, akým sa deti učia jazdiť.

LIKEtoBIKE 16s Fire2

 

Ako to vlastne funguje?

Ako prevodovka funguje? Ako to už býva dobrým zvykom, tie najlepšie veci sú väčšinou aj tie najjednoduchšie. Systém ozubených kolies automaticky preradí na druhý, ťažší stupeň pri prekročení rýchlosti cca 12 km/h. A naopak, pri spomaľovani naspäť „prehodí“ na ľahši stupeň, aby sa dieťa ľahko opätovne rozbehlo. To všetko vďaka fyzike – odstredivej sile.

 

SRAM Automatix 1

 

Čím je však náš bicykel pre deti LIKEtoBIKE 16“ Automatix skutočne výnimočný?

 

  1. Jednoduché učenie

 Jednou z najväčších výhod SRAM Automatix je jednoduchosť použitia. S automatickou prevodovkou sa vaše dieťa môže sústrediť na základy jazdy, ako je vyváženie, riadenie a brzdenie, bez toho, aby sa muselo starať o radenie prevodových stupňov. Vďaka tomu môže byť proces učenia pre nich oveľa plynulejší a príjemnejší. Už sa nemusíte starať o to, aby ste si zapamätali, ktorý prevodový stupeň použiť alebo ako hladko radiť – so SRAM Automatix môže vaše dieťa jednoducho nastúpiť a jazdiť.

 

  1. Absolútna dôvera

 S automatickou prevodovkou môže vaše dieťa jazdiť v rôznom teréne bez obáv z preraďovania alebo straty hybnosti. To im môže pomôcť vybudovať si sebadôveru a povzbudiť ich, aby jazdili častejšie. Keď získajú väčšiu sebadôveru, bude pravdepodobnejšie, že budú prijímať nové výzvy a objavovať nové miesta, čo môže viesť k celoživotnej láske k cyklistike. A s hladkou a bezproblémovou jazdou SRAM Automatix bude vaše dieťa schopné ľahko zvládnuť akýkoľvek terén.

 

  1. Hladká jazda a takmer žiadna údržba

 Napokon, SRAM Automatix je navrhnutý tak, aby poskytoval hladkú a bezproblémovú jazdu bez potreby manuálneho radenia. To znižuje riziko mechanických problémov a uľahčuje údržbu bicykla. Nemusíme si klamať, pri starostlivosti o deti je toho času na údržbu bicykla akosi pomenej. Okrem toho sa nemusíte báť, že dieťa omylom zaradí nesprávny stupeň, čo môže viesť k rôznym nepríjemnostiam, či už technickým alebo dokonca nebezpečným pádom. S automatickou prevodovkou budete mať pokoj s vedomím, že bicykel vášho dieťaťa je navrhnutý tak, aby bol bezpečný a ľahko sa ovládal.

 

LIKEtoBIKE 16" colors

 

Na záver, detský bicykel Kokua LIKEtoBIKE SRAM Automatix je perfektnou voľbou. Jeho jednoduché použitie, maximálna istota a plynulá jazda z neho robia ideálnu voľbu pre začínajúcich mladých jazdcov. Vďaka automatickej prevodovke sa vaše dieťa môže sústrediť na rozvíjanie svojich zručností a budovanie sebadôvery – bez obáv z technických aspektov radenia prevodových stupňov. Či už ste rodič hľadajúci bicykel, ktorý pomôže vášmu dieťaťu naučiť sa jazdiť alebo proste "iba" rodič, ktorý hľadá pre svoje dieťa to najlepšie.

Detský bicykel ( vrátane širokého príslušenstva ) Kokua LIKEtoBIKE 16" SRAM Automatix nakúpite v jednej zo štyroch farieb tu.